While staying in Nice, Paul was invited by Lacour, an unorthodox physician and homeopath, to prepare Sun Bread using his friend's recipe. Quality raw materials were used as the basis, including flour ground on stones, well or rain water, sea salt, homemade yeast, and the best quality olive oil.
Finally, the loaves were exposed to the direct rays of the Mediterranean sun to imbue them with positive energy. Only those who touched the dough with love and respect could ensure that this dish would maintain its beneficial qualities.
Lacour believed that Paul was one of the few people who could knead the dough with complete confidence, according to his verification.
KOŠT VÍNA
Degustace Vinařství Doležal

Srdečně vás zveme ve čtvrtek 18. prosince 2025 v 18 hodin do Café Löw-Beer na řízenou degustaci vín rodinného vinařství Doležal z Hrušek. Vinařství hospodaří na vinicích o rozloze 3,5 ha v tratích Hastrmany a Písky v Hruškách a Stará hora v Týnci.
Na péči o vinohrady se podílí celá rodina, která se snaží k vinicím přistupovat ekologicky. Ve sklepě se pak úroda zpracovává jak tradičními, tak moderními metodami na krásná přívlastková vína, která získala již řadu ocenění na národních i mezinárodních soutěžích.
Nutná rezervace: tel. 723 114 672, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Oznámení
Vánoční otevírací doba

Vážení návštěvníci, zde najdete informace o prosincové o otevírací době Vily Löw-Beer, zahrady a kavárny:
Expozice a výstavy ve Vile Löw-Beer:
- 22.12.2025 - 1.1.2026 - zavřeno
Zahrada Vily Löw-Beer:
- 24.12. - zavřeno
- 25.12. - zavřeno
- 26.12. - otevřeno 10-18
- 27.12. - otevřeno 10-18
- 28.12. - otevřeno 10-18
- 29. 12. - zavřeno
- 30.12. - otevřeno 10-18
- 31.12. - otevřeno 10-18
- 1.1.2026 - zavřeno
Kavárna Café Löw-Beer:
- 22.12. - 13.1.2026 - zavřeno
Mimořádná akce
Vila slaví 10 let

Více informací a harmonogram oslav již brzy.












